Måndag

 
 
 
Dagen startade med en mer svagare sol men som nu är åter i sin fina lysande sken som så ofta värmer en åtminstonde lagom nu på våren för den kan bli allt för varm på sommaren. Det varit en allt mer beslutsam förmiddag men jag är fast på att välja lyckan och försöka fortsätta att gå i dess väg för det där jag mår som allra bäst och det där barnen mår lika så som jag. Vi är mer lyckliga och lättade nu än förut det mesta börjar släppa alla dess mer eller mindre av oro har allt mer sinat bortom våran syn det mer som om det var detta vi behövde och nu fortsätter vi med att bara vara oss och förra fortsätta njuta av de stunder vi får.
 
Livet har då inte varit så lätt det många som satt en del ”krokben” och mycket av mitt eget har blivit fel av stunder och av val det kan jag ärligt säga men jag lärt mig så mycket på denna slingriga och krokiga väg men än har jag nog mycket kvar att lära det är nog som det skrivet och sagt att man lär sig så länge man levt och det verkar vara så. Jag ser mer framemot fler lärdomar men som inte förhoppningsvis inte ska göra så ont som de flesta redan har gjort. Men ja jag är redo att åter ge mitt allt att fortsätta ge mitt allt till barnen precis som jag alltid har gjort och jag ska börja mer att rensa upp låta det förflutna ligga kvar långt bakom mig och börja inta det som ligger framför mig.
 
Det bör vara min men framför allt barnens tid att få bara ta det lungt och leva själva livet med allt vad det innebär, att få bara vara oss det är det som nu gäller, det ska bara vara vi och de personer som står oss nära.
Stort tack till er alla som är vid min och barnens sida det uppskattas och värmer oerhört.
Nu är det dags att mysa och varva ner innan det dags för sova så ha det bra allihopa där ute.
 
”Brännässlan”